Brood met smeersels (glutenvrij + 1,50)
Huisgemaakte soep van de Chef geserveerd met brood
Gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, tomaat en gefrituurde kappertjes geserveerd met een bruchetta
Twee huisgemaakte kiploempia's geserveerd met een knoflook-chili dip
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, Grana Padano, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise, geserveerd met een kaaskoekje
Scampi's uit de oven in knoflookolie
Carpaccio van rode biet met gewokte groenten, pijnboompitjes, kappertjes, komkommer en zongedroogde tomaatjes
Twee garnalenkroketten geserveerd met brood en cocktailsaus
Met spek gelardeerde koolvishaas op een bedje van rode biet met dillesaus
Gewokte gamba's (gepeld) in knoflook-roomsaus met Spaanse peper, tomaat, paprika, ui en prei
Heerlijk in roomboter gebakken sliptongetjes (3 stuks) geserveerd met remouladesaus
Gegrilde zeebaars geserveerd op een bedje van aardappelpuree met zalmeitjes en wittewijnsaus
Spare ribs, volgens traditioneel familierecept (ook pikant mogelijk)
Burger op een bun met gebakken uitjes, sla, tomaat, cheddar kaas en Quartier Latin burgersaus
Gebakken parelhoen met aardappelpuree, wortelcrème en rode portsaus
Bavette (200 gr.) in een kruidenkorst met een saus naar keuze
Gewokte ossenhaaspuntjes met champignons, ui, spek, prei en paprika afgeblust met Madeira
Rundersteak (200 gr) met kruidenboter of een saus naar keuze
Gebakken tournedos (180 gr.) met gesmolten brie en een rode port-frambozensaus
Kalfsoester geserveerd met wortelchips, aardappelpuree en wortelcrème
Huis gemarineerde varkenshaas op een spies, geserveerd met pindasaus, Atjar tampoer, gebakken uitjes en kroepoek
Kipsaté geserveerd met gebakken uitjes, Atjar tampoer, kroepoek en pindasaus
Geitenkaas op melange van sla met rauwkost, geroosterde hazelnoot, honing en een mosterdressing
Vegetariche falafel burger op een broodje met sla, tomaat, cheddar, gebakken ei en aioli
Twee wraps gevuld met diverse gebakken groente en noten
Frietjes met appelmoes en een keuze uit: Kwekkeboom kroket, frikandel, kipnuggets 6 visstick of spare ribs (spare ribs + 2,50)
Van het seizoen
Pepersaus, champignonsaus, witte wijnsaus, pindasaus en knoflooksaus
Huisgemaakte zachte chocolade brownie met karamel-zeezoutijs en slagroom
Cake volgens het geheime recept van de Chef
Vanille roomijs met chocoladesaus en slagroom
Bolletje ijs met slagroom in een verrassingsbeker